Termeni si conditii

Fiecare utilizator care ne viziteaza site-ul are obligatia de a citi termenii si conditiile, iar in cazul in care nu este de acord cu acestea, intervine obligatia sa de a parasi pagina pe care se afla cat mai repede. Daca este continuata navigarea pe site, atunci se presupune ca utilizatorul si-a dat acceptul pentru acestea.

1 . Site-ul bicicletamedicinala.ro este unul care ofera materiale cu scop informativ. Inainte de a lua o decizie este bine sa mai consulti si alte surse, astfel incat sa reusesti sa iei cea mai buna decizie posibila.

2. Echipa site-ului nu este raspunzatoare pentru eventualele greseli de informare care se pot strecura in corpul articolelor publicate. Drept urmare, aceasta nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele prejudicii care pot rezulta in urma folosirii acestor informatii eronate (precizam ca facem tot posibilul pentru ca acest lucru sa nu se intample).

3. Site-ul utilizeaza cookie-uri prin care sunt colectate informatii care sa ne ajute sa intelegem modul in care vizitatorii interactioneaza cu paginile bicicletamedicinala.ro. Aceste cookie-uri reprezinta niste fisiere foarte mici, de tip text, iar colectarea datelor se realizeaza in mod anonim, ceea ce inseamna ca ne este imposibil sa ne dam seama despre ce persoana este vorba.